Tante Shilan’s stuffing!

Tante Shilan’s stuffing.

Tante Shilan’s stuffing♥️

Fast rutine dagen før nyttårsaften her i huset er å sende en SMS til tante Shilan hvor vi spør om akkurat det samme spørsmålet: «Hvordan var den oppskriften på stuffingen din igjen?»

I år deler vi den med alle. En råere stuffing finner du ikke. Ikke la deg lure av den enkle oppskriften. Denne er rett og slett stunning!

Oppskrift på Tante Shilan’s stuffing.

Ingredienser:
🌲 2-3 stk loff ( kuttes opp i små terninger)
🌲 2 pakker bacon ( kuttes opp i terninger)
🌲 En pakke sopp ( kuttes opp i terninger)
🌲 1 bunt fersk persille (Hakkes opp)
🌲 Kok opp 1 liter kyllingbuljong.

🌲 Salt og pepper. (Smak til)

Fremgangsmåte: 
Stek bacon og sopp sammen.

Bland fersk persille sammen med loffterningene. Bruk kun innmaten av loffen -ikke skalkene.

Bland bacon og sopp med loff og persilleblandingen. Rør godt rundt.

Til slutt heller du over kyllingbuljongen litt etter litt. Ikke for mye og ikke for lite. Blandingen skal være klebrig. Ikke bruk all buljongen om du ser at blandingen blir for våt, eventuelt spe på mer buljong om den er for tørr. Mengden er avhengig av hvor mye loff du benytter.
Rør godt rundt før du stapper den i dåsa på kalkunen.

Blir noe til overs, legg det i en ildfast form og sleng den inn i ovnen 30 min på 160 grader før maten er klar.
Denne blir best om du lager den samme dag som du skal spise den. Brød kan kuttes opp dagen før.

Bon appetit!

 

/Powerlady

www.powerlady.no

 

Tante Shilan.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg