Ingen bryr seg om topplederne.

Du våkner opp, kjenner stress i kroppen fra du setter beina utenfor sengekanten. Allerede før du har kommet til dusjen så har hodet gått igjennom alt du må få gjort i løpet av dagen.
Du har ikke tid til å kjenne etter hvordan du egentlig har det. Du er for opptatt og fokusert på mål du skal nå og forventninger som blir stilt til deg fra sjef, eiere og styret.

Du hører ungene i bakgrunnen når du trer utav dusjen. De er våkne og du er forsinket. Du rekker en klem, et nuss og et hastig «elsker dere» før du rusher ut døra med pc veska og kaffekoppen i hånda.

Frihet. Veien fra ytterdøra til bilen er eneste tidspunktet i løpet av dagen at du er alene. Du tar en slurk av kaffen og går med hastige skritt mot bilen. Bilen burde vært vasket. Det får bli en annen dag.

Du parkerer utenfor jobben. Ser opp mot kontorvinduet. Tar et dypt åndedrag, siste slurk av kaffen å trer ut.
Du vet allerede nå at du ikke kommer til å rekke over alle ballene som henger i lufta. Du er sjanseløs. Tenk om du hadde hatt en «Donna». En assistent som kunne tatt alt det administrative som stjeler tid. Tid du ikke har.

Du kjenner på dårlig samvittighet. Konstant. Det sliter.

Du har lovt å stille opp på fotballtrening til sønnen idag kl 17.00. Du vet at du ikke rekker å bli ferdig på jobb til da, men du håper.

Imorgen skal du bruke mer tid på familien. Imorgen er det fredag. Helgen skal bli fin og den skal vies til familien. Til helgen skal du være superforelderen.

Helgen kommer. «God helg» roper alle på kontoret i det du forlater «åstedet.»

Du kommer hjem. Alle er glad for å se deg og du er glad for å se dem, men hodet er slitent. Kroppen føles tung.
Når roen senker seg i heimen faller du ned i godstolen. Øyenlokkene er som mursteiner. Du sovner. Du hadde ikke merket det om huset hadde rast sammen rundt deg. Du er ferdig.

Du våkner… din bedre halvdel sitter i sofaen å ser tv.
Du sjekker telefonen. Hodet kobles på igjen.
Du er ubevisst på jobben igjen.

Du har forsøkt å forklare og fortelle hvordan du har det til den som sitter hjemme å venter.
Du finner ikke de riktige ordene som gjør at du blir forstått. Det ender bare med sure miner.

Du har sluttet å snakke om hvordan du har det. Du bærer alle bekymringer, oppturer og nedturer inni deg. Skillet mellom himmel og helvette er hvisket ut. Du bare er. Gjør din plikt. Gjør det som forventes på jobb og hjemme. Pliktarbeidet hjemme blir aldri godt nok. Du får hver dag høre at du ikke gjør ting riktig på hjemmebane. Du er fraværende. Du sitter for mye på telefonen. Du hjelper for lite til. Du gir for lite oppmerksomhet.
Alle skal ha en bit av deg.

Ett sosialt liv har du ikke orket å ha på gud vet hvor lenge. Det er bare ikke nok av deg. Det er ikke mer å gi. Det er tomt når dagen er over. Tomt! Hører dere? Tomt!

Du jobber «ræva» av deg for at familien skal ha råd til ferie, hytte, bil og annen hverdagsluksus som tas som en selvfølge.

Ingen forstår hvor mye du gir for at alle skal ha det bra. Ingen forstår at du gir alt! Du orker ikke si det lengre. Du biter det i deg.

Kroppen føles tyngre. Du er sliten og lei.

En øde øy i stillehavet… Bare få tømt hodet. Gitt litt faen å bare fått ro.. bare litt ro. Du vet du hadde trengt det.
Tanken skyves bort like raskt som den kom. Det er ikke et «option». Skulle tatt seg ut med alt som ligger i «pipen» på kontoret akkurat nå.

Neste helg…

Da skal du slappe av. Da skal du gi de rundt deg den oppmerksomheten de fortjener.

Vi to vet…. Neste helg er du sliten.
Tenk om du hadde noen å snakke med.

Toppledere har ikke det.
De står i det til møkka spruter rundt dem og aner ikke hvem de kan stole på.

Det finnes ikke et system som fanger opp slitne toppledere.

Mirakelkur for hårvekst?

Reklame: Produktene er sponset av Nisim. Jeg derimot er ikke kjøpt og betalt (enda😂) så jeg mottar ikke honorar for dette innlegget🦋 Målet er å sjekke om produktene fungerer.

For noen uker siden tikket det inn en melding til meg fra en av dere hvor det sto at jeg måtte prøve en shampo.
Etter noen dager kom det to nye anbefalinger fra to av mine lesere om den samme shampoen.

De som har fulgt bloggen min vet at jeg er hårløs akkurat nå pga en behandling samt at jeg savner håret mitt.

Jeg ble nysgjerrig, hva var dette for en mirakelkur som «alle» snakket om?

Hva er egentlig Nisim?

NISIM har tre produktserier;

1. NISIM- stanser hårtap og gir gjenvekst av hår. Løser hodebunnsproblemer pga sine aktive ingredienser.

2. FAST- Hodebunnsshampo- og balsam for raskere hårvekst ved hjelp av urter og aminosyrer.

3. KALO- stopper/hemmer uønsket hårvekst.

Alle NISIM produkter er klinisk dokumentert som svært effektive. Hva betyr egentlig klinisk dokumentert?

Det er gjort et uavhengig klinisk studie i Canada som dokumenterer effekten av FAST. Laboratoriet heter EvaluLabs, og ligger utenfor Toronto i Ontario.
Etter 60 dager med bruk av FAST shampo og balsam viste studiet en gjennomsnittelig økning på 33%. Etter 28 dager opplevde 42% av deltagerne en økning i hårveksten – etter 60 dager var gjennomsnittet på 33%. Den største økning i veksthastighet ble målt til 99%.

Studiet viste videre at økningen i veksthastighet økte jo lenger man brukte FAST shampo og balsam.

Ok! Høres for godt ut til å være sant så jeg tok kontakt med Nisim Scandinavia først via mail.
Som respons fikk jeg et hyggelig svar som endte opp i en svært hyggelig telefonsamtale med Tina Merethe Holm Storruste. Jeg hadde googlet opp at hun var salgsansvarlig for Nisim Scandinavia.

Nisim finnes i samtlige apoteker i hele Norge og i hundrevis av frisørsalonger. Nisim kjemper i markedet mot store aktører som bl.a wella Professional! Nisim har tatt det norske markedet med storm. Med min businessnese så vet jeg hvor mye jobb som ligger bak. Det krever organisatoriske muskler, tid, penger og en horde av selgere.

men nei…. Nisim er ikke en slik historie.
Tina ER Nisim Scandinavia!

Tina Merethe Holm Storruste

Da hennes mann begynte å miste håret tok Tina affære. Hun begynte å søke etter hjelp.
Hun kom over en familiebusiness i Canada som hjelp av kun naturlige plantestoffer hadde utviklet et produkt for å stoppe hårtap.

Tina og hennes mann ble nysgjerrig. De hoppet på flyet å reiste til Canada.
Kjemien stemte. Tina ble overbevist om produktet og de vendte nesen hjem med Nisim og en avtale i bagasjen. Nisim Scandinavia ble født.

Tina’s mann var beviset på at produktet fungerte og nå ville de fortelle Norge om nyheten.

Hvor starter man?

Tramper opp på apoteket å forteller om besøket hos en familie i Canada som har «mekket» et urtebasert produkt på kjøkkenbenken som stanser hårtap og får håret til å gro i reserfart?

Siden 1 Januar 2004 har Tina og Steinar Storruste levd på landeveien, ringt frisørsalonger, sittet i møter, besøkt apoteker og jobbet døgnet rundt for å få produktet ut i det norske markedet. Seksten år senere er produktene til Nisim å finne i samtlige apoteker i hele Norge. De har danket ut andre produkter fra apotekhyllen fra store kjeder med mirakelkuren fra Canada.

Eller, nei det er ingen mirakelkur. Tina er klar og tydelig på at hun ikke gir noen garanti. Hun ønsker at forbrukerne selv skal gjøre seg opp en formening om virkningen.

Det er nettopp det jeg skal gjøre nå, og jeg skal rapportere tilbake til Nisim Scandinavia etter eget ønske.

Idag 21 Mai kom pakken i posten fra Nisim.

Hva er det med dette produktet som er så effektivt?

Nisim jobber med hodebunnen, ikke selve håret. Nisim trigger hårsekkene til å gi raskere hårvekst og kraftigere hår ved hjelp av urter og aminosyrer. Aminosyrer er byggesteiner i protein. Proteiner er helt nødvendig for hårvekst. Proteiner får vi gjennom maten vi spiser.

Veksthastigheten kan med Nisim øke med opptil 100%. Dvs dobbelt så raskt som en naturlig vekst.
Håret vokser normalt ca 1cm i måneden.
Fra null til halvlangt hår på 50cm skal det da ta  litt i overkant av 2 år med bruk av Nisim.

Vel, da gjenstår det jo bare å teste og se de neste 60 dagene hvor mye håret har vokst. Jeg har nå ca en halv cm. Kan det ha vokst 3-4 cm om 60 dager dersom jeg bruker produktet hver dag?

Det har gått snart 3 måneder siden den administrative sjefen på sykehuset i Moskva  (Anastasia) barberte hodet mitt. Håret har startet å gro så jeg vet allerede nå hastigheten på veksten før Nisim.

Funfact: Jeg er faktisk den første og eneste pasienten som har blitt barbert av Anastasia😂

To be continued……..

 

Kohort!?!

Ordet forfølger meg! Nå måtte jeg bare finne ut hva ordet betyr!

 

kohort […] gruppe av individ som har eit felles statistisk særkjenne, t.d. alder, til bruk i epidemiologiske eller andre slags sjukdomsundersøkingar.

Så da vet vi det👍🤭

My guilty pleasure😍

Alle som kjenner meg godt vet, eller man trenger faktisk ikke kjenne meg godt for å vite det heller men… jeg bokstavelig talt elsker Cappuccino iskaffe fra Starbucks.

Mitt liv er delt i to. Tiden før og tiden etter Moskva. Før Moskva drakk jeg gjerne 6 iskaffe pr dag. Ja vet, det er ekstremt.

I Moskva var det full stopp naturligvis da jeg ikke hadde tilgang. Ikveld tok jeg med meg Mr Starbucks ut på kveldstur. Den smakte fortsatt godt, men ikke like godt som da jeg røykte. Iskaffe og røyk hang sammen som hånd i hanske. Jeg har derfor vært livredd for å smake på iskaffe etter Moskva, men nå følte jeg meg klar🤩 Det blir nok en iskaffe i ny og ne igjen men har ingen planer om å bli hekta igjen.

Jeg hadde urimelig mange «guilty pleasures» før Moskva. Nå derimot! Null røyk, null iskaffe, null pepsi Max!
Nei den siste er ren og skjær løgn. Jeg drikker fortsatt pepsi max. Noe må man jo faktisk få lov å kose seg med, men mengden kan nok reduseres.

Apropo avhengighet, med alle medisiner jeg har inntatt de siste månedene er det vel et under at jeg ikke har blitt hekta på morfin eller andre godsaker😂 Men nei, jeg tar kun å spiser mine antibiotikapiller etter streng beskjed fra Dr.Fedorenko, men nå er det kun 4 uker igjen på antibiotika så kaster jeg pille esken å knasker kun vitaminer samt en B12 sprøyte når behov.
Tok et bilde sist jeg slengte dagsdosen i tabbisesken. Å gå fra dette til kun vitaminer føles greit🤩


Det er faktisk ikke helt korrekt at jeg ikke har blitt avhengig av noe for jeg har klart å gjøre nesa mi avhengig av Otrivin nesespray. Har tidligere hørt historier om andre som har klart dette og nesten nektet å tro det, men jeg svelger di ordene for ja det er faktisk mulig. Nå er den byttet ut med saltvann🙈

Tell me about you’re guilty pleasures eller vis meg medisinskapet ditt om du kan konkurrere😂

 

Sofakroken- en dødsfelle!


Jeg brukte 42 år på å forstå at jeg ikke skal trene for å se bra ut. En fit kropp er kun bonusen som følger med. 

Du skal trene fordi du ikke skal råtne på rot!
Du skal trene fordi kroppen din blir syk om den ikke får bevegelse!

Du skal trene fordi det er livsnødvendig!

Jeg vil dra det så langt som å si at det er direkte helsefarlig å ikke trene!

Ett eksempel: Sitter du i sofaen å ikke beveger kroppen stort mer enn fra sofakroken til kjøkkenbenken så blir du syk! Jeg har testet å jobbe i sofakroken fra 08.00-04.00 hver dag i over 5 år. Resultatet taler for seg selv. Jeg har pådratt meg så mye rart nettopp pga dette at det er en skam!
Jeg forsto ikke hvor alvorlig konsekvensene av å ikke trene var. Jeg hadde den dag idag nektet å tro det om jeg ikke selv hadde opplevd det.

Det kommer snikende… en plage etter den andre… helt til det smeller🔴🔚

En av di første tingene som skjer er at du mister balansen. Du får ikke trent balansen i kroppen ved å sitte på rompa- Krystallsyke neste👍 Fotsålene trenger ujevnt terreng, nervene trenger triggere!
Fra her baller det på seg…

Kroppen trenger å bli utfordret. Trening er like livsviktig som mat, bare at mat viser deg konsekvensen raskere. Konsekvensen av et liv i sofaen er at du blir syk. Sakte men sikkert kommer symptomene en etter en.
Tilslutt er du virkelig syk. Så syk at uføretrygd er neste. Du blir syk av å sitte på ræva. Du trenger ikke teste, jeg har gjort dette for deg.

Kom deg ut i skogen og opp i trærne. Hva som helst! Bare du beveger deg! Jeg er ferdig med sofakroken! Den er en dødsfelle!


Hjemmetrening med barn er gøy for alle🤩

Det finnes ingen unnskyldning i verden som er god nok!

Om ikke for deg selv, gjør det for dem du er glad i. De ønsker å ha deg i livet sitt❤️

90 åringer gjør det! Uansett funksjonsevne, NOE klarer du å røre på!!!

Save yourself, nobody else will do it!

/Powerlady🦋

Vik fra meg groceryzillas🙌

Kjør full Hollywoodstil og du er safe!

Heisann!!

Idag har jeg vært i matbutikken. Jeg kjørte full munndur å helledussan for en deilig følelse. Jeg testet en shopping på Extra uten munnbind, folk gikk bokstavelig talt på meg, hostet og nøys som om verden var normal.
Idag på Kiwi med munnbind vek alle unna… ikke litt men de virkelig vek unna å vips problem løst.

Ønsker du ikke nærkontakt i butikken så slenger du på et munnbind, hansker og gjerne et par solbriller- kjør full hollywoodstil! Jeg lover at du får gå i fred.

Enten tror de du har Corona eller så tror de du er gal. Har egentlig ingen betydning hva de tror for jeg følte meg safe😂

(Bør nevnes at jeg er i risikogruppe)

/Powerlady🦋

8 Mai 1945.

Dagen da den tyske hæren overga seg, krigen i Europa var over og Adolf Hitlers Tredje rike opphørte.

Respekt og takk til alle som kjempet og ofret for vår frihet.

2 945 000 Nordmenn

9 500 døde

Måtte verden aldri oppleve noe slikt igjen.

 

 

T-bone steak!

Hei!

Da ble vi endelig ferdig med oppgraderinger på hytta og er klar for å nyte sommeren.


Noen ble svært glad for besøk idag av Victoria & Abria🤩


Dagen ble avsluttet med Karzans grillede T-bone steak, fløtegratinerte poteter & Squash/avokado salat🤗

Ett bad ble det også tid til. Imorgen er det meldt 17 varmegrader og knallsol så vi satser på mer bading🤗

Ønsker alle en flott fredag!

/Powerlady🦋

 

Strikking, underbukse og roller blades!

Livet er snudd på hodet for oss alle.

Aldri før har jeg hatt ett seriøst strikkeprosjekt slik som nå.

Aldri før har mannen valset rundt på hytta i arbeidstiden iført ullgenser, underbukse og tøfler med airpodsene godt plassert i ørene midt i et viktig telefonmøte.

Aldri før har Victoria hatt så mye savn til barnehage og venner. Nyinnkjøpt rollerblades ble en liten trøst når det ikke fantes noen å dele gleden med.


Mennesker trenger mennesker. Vi er ikke skapt for å være alene.
Vi er heldige som er tre. Mange sitter helt alene.

17 mai nærmer seg. Dagen er selve definisjonen på samhold og fellesskap.
Vi har ikke lagt noen plan for hvordan denne dagen skal bli hos oss men idag tok vi en test på det å gå i 17 mai tog.

Vi trengte trim! For å lure med oss Victoria ut på tur sa jeg at vi kunne late som vi gikk i 17 mai tog. Tog ble det. Jeg bakerst med en 17 mai leke (klappeinstrument) som jeg ble beordret til å lage lyd med hele turen, karzan i midten med 17 mai flagg og en fluesmekk. Sjefen sjøl (Victoria) fremst med en vindleke som surret rundt i takt med hvert skritt vi tok fremover.
Slik vandret vi nedover stien ved hytta og jeg må si jeg er glad vi ikke møtte noen på vår vei akkurat idag. Hele gjengen iført støvler i tilfelle møte med hoggorm.
Victoria levde seg godt inn i rollen som togfører mens hun sang Santa Lucia for full hals og beordret meg og Karzan til å synge med.

Vi sang så godt vi kunne og med ett bråstopper toget. Victoria snur seg og ser oppgitt på oss mens hun gestikulerer og sier: «Dere synger ikke med følelser!» mens hun legger hånda over hjertet fortsetter hun: «Dere må synge med hjertet!».
Vi gjør et nytt forsøk i det toget fortsetter fremovet.
igjen kommer det en bråstopp. Hun snur seg og sier: «Pappa, kan du nynne istede?»

Pappa Karzan nynner og jeg prøver så godt jeg kan å holde masken.
Etter ti nye skritt bråstopper toget igjen.
Victoria snur seg å ser oppgitt på Karzan. Han lurer på hva det er?

Victoria svarer: «Pappa, det er rett og slett ikke pent. Du kan slippe å synge.»

Så da var vi en stemme mindre i toget men da var vi også kommet hjem igjen.

Vi gleder oss allerede på neste skogstur.

Livet på hytta!

Hei dere 🤗
Livet på hytta i Coronaskjul fortsetter for familien Vennevik/Osman.
Det føles trygt og er definitivt avslappende å våkne til kvitter fra svarttrosten som har bosatt seg i samtlige trær rundt hytteveggen.

Karzan jobber rutinert fra åtte til fire i ukedagene. Jeg og Victoria får utfordret kreativiteten.
Etter jobb løper Karzan å henter hammeren å starter på nye byggeprosjekter hver dag.
Jeg ønsket meg en blomsterkasse og vips var den klar til planting.


Neste prosjekt var å bygge trapp opp til spabadet. Et prosjekt han ble ferdig med ikveld.

Både jeg og Victoria elsker blomster så vi har bidratt med ett rykende ferskt blomsterbed. Jeg fikk tom testet egne murerkunnskaper. Resultatet ble slettes ikke verst om jeg skal si det selv🤗


Victoria elsker å hjelpe til så hun har både beiset platting og spylt hytta klar for en ny sommer.

Vi fikk vel strengt tatt spylt oss litt hele gjengen🙈

Imorgen får vi besøk igjen av Victoria og Abria. De har like stor Coronaskrekk som oss og må ta hensyn så da er det fint å kunne være litt sammen. Abria har bursdag på lørdag og Victoria har brukt kvelden på å lage overraskelse. Det morsomste hun vet er å gi gaver og pynte med tegninger og krusseduller så det ble en kreativ innpakning og vi gleder oss vilt til å glede lille Abria❤️
Det å bli seks år er stort. Corona setter sine begrensninger på barnebursdager og det er trist for de små å ikke kunne feire med vennene sine. Vår Victoria blir selv 6 år 1 Juni og det blir nok dårlig med barnebursdag på oss også i år. Man gjør det beste man kan utav det å får tenke at dette heldigvis ikke skal bare evig.


Ønsker alle en flott onsdag fra oss på hytta.

/Powerlady