Vi flytter til Trondheim!

Nå er det lenge siden sist jeg skrev noe fornuftig her, men plutselig idag kom ånden over meg mens jeg sitter på Eventyrfabrikken i Vestby med Vicky og en venninne løpende rundt. Ja jeg tok med PC`n på lekeland da det er begrenset hvor lenge jeg orker å løpe høyt og lavt og rundt.

Det har lenge vært en godt bevart hemmelighet, men nå har jeg endelig fått lov til å fortelle at:

Til sommeren flytter vi til Trodheim! 

Vi har solgt hjemmet vårt i Oppegård og hytta i Aremark. Vi er nå på husjakt i Trondheim.

Boligmarkedet er krise om dagen så det er ingen enkel jobb å finne det nye drømmehjemmet.

Vi er på jakt etter et hus på østsiden av byen eller utover mot retning Stjørdal. Har du et hus på lur så gi beskjed 😀

Jeg skal fortsette i jobben min i Sky Group og Karzan skal fortsette i jobben sin i 1881. Jeg blir å fortsette å jobbe fra hjemmekontor mens jeg utforsker Trondheim på nytt og skaper meg nettverk. Jeg har bodd på østlandet i 16 år så det blir litt som å starte på nytt, sånn bortsett fra at jeg har min fantastiske trønderfamilie der oppe som jeg endelig skal gjenforenes med. Det gleder jeg meg veldig til 🙂

Selv om vi flytter til Trondheim så kommer vi nok ikke til å forlate østlandet helt. Vi kommer til å ha en leilighet i Oslo da Karzan trenger et sted å bo når han pendler mellom Oslo og Trondheim. Han kommer til å bli mye i Oslo pga jobb så det blir en ny hverdag og masse jentetid fremover. Det er flaks at det beste jeg vet i hele verden er å tilbringe kvalitetstid med barna mine! Ingen ting i verden kan måle seg med det.

Vi fortsetter jakten på drømmehuset og øver trønderske fraser med Victoria! Kakskiv og kopptu er innlært..

Ha en flott dag!