Coronavirus- Sykehusledelsen ofrer eget personal.

 


Direkte sitat Erna Solberg: «Dette er jo ikke en så farlig sykdom men vi skal være solidariske med at de som er svakere skal vi bidra til at det er minst mulig smitte som kommer til.»

Direkte sitat Bent Høie: «Idag har Erna å jeg besøkt dyktig helsepersonell ved Ullevoll sykehus. Helsetjenesten er godt forberedt på å håndtere coronaviruset.»

Spørsmål til Erna Solberg: 

Vet du hvor mange som omfattes av gruppen du uttaler som svakere for smitten? Vet du faktisk aldersrating på gruppen du siterer til? Vet du hvor mange av disse som sitter med små barn, familie og midt oppe i eget arbeidsliv? Kjenner du tallene til alle yrkesaktive som står midt i denne faresonen også ved norske sykehus?

Syns du det er greit at vi da bare tar «litt solidarisk ansvar» for å være hyggelige mens vi fniser litt av hele situasjonen?
Tror du folk flest syns denne videoen var morsom eller provoserende?

Spørsmål til Bent Høie: 

Den smittede legen ved sykehuset var ikke selv istand til å ta en avgjøre på om han utgjorde en helserisiko ved egen opptreden på jobb etter å være bevist om mulig egen risiko for å være smittet.
Hvordan kan denne legen ta avgjørelser på vegne av sine pasienter uten å utsette noen av dem for alvorlig eller livsfarlig fare?
Hva tenker du om faglig integritet når en lege har beslutningsvegring ved en slik beslutning som selv fagperson?

Tilfeldigvis kjenner jeg en ung familie som nå sitter i hjemmekarantene hvor mor er sengeliggende med feber og livredd for egen helsesituasjon pga nettopp denne legens alvorlige feilvurdering. Noen tanker rundt frykten som blir skapt i hjemmene når folk er mottagelig for sykdommen?

UKULTUR

Det er igår meldt inn av sykehusansatte om en ukultur ved sykehusene hvor øverste ledere ved sykehusenes avdelinger overhører medisinsk personell i nettopp den sårbare gruppen som Erna refererer til.

Ved flere tilfeller skal sykehuspersonell ha ringt og varslet risiko for tilknytning til smittebærerere av Coronaviruset men allikevel beordret på jobb for å ta seg av pasienter. Dette er blitt godkjent av sykehusledelse uten ytterligerer testing til tross for at sykehusets ledelse er kjent med at andre ansatte ved sykehuset er i risikogruppen hvor Coronaviruset kan gi dødelig utfall pga svekket Immunforsvar.

Er dette strategien som skal gjennomføres fremover på bemanningen?

Noen må blø for fasaden til Høie og Solberg?
Isåfall, hvem ofrer dere?
Bare så vi vet om vi skal bruke noen inkluderende egenmeldingsdager.

Morsom vri at dere helt tilfeldig valgte akkurat Ullevoll som besøkssted igår foresten. Var jo der de fikk kake for heltedådig innsats idag slik jeg oppfattet VG.

Nei beklager. for mye kortison igjen. Var motsatt.
Var dere som serverte kake, ikke VG.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg